ČeskéBudějoviceDnes.cz
ČeskéBudějoviceDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Českobudějovický deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Českobudějovický deník - sport Zdroj: Českobudějovický deník - sport |

Ligovému hokejbalovému turnaji žen v Prachaticích vládl tým z Kadaně

5. 5. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ První květnovou sobotu se v prachatické Highladers aréně odehrával jeden z ligových turnajů hokejbalistek. Shodou okolností se sešly nejlepší čtyři týmy aktuální tabulky.

Robert Mifka poskládá silný tým, klub uspěje v Lize mistrů, předpovídá Kowal

5. 5. 2024 | V Jihostroji se chystají změny. Po úspěšné sezoně a zisku titulu se tým loučí s trenérem Kowalem. Klub nyní stojí před výzvou sestavit silný kádr pro nadcházející ročník a Ligu mistrů.

Jankov v neděli do Třeboně, na videu máme přílet vrtulníku

5. 5. 2024 | Českobudějovicko v KP fotbalistů nemá letos horší tým. Jankov je poslední. Fotbalová Třeboň se chystá na souboj právě s posledním týmem tabulky. V nedělním utkání krajského přeboru  statistiky hovoří jasně ve prospěch domácích.

OBRAZEM: Výhra Dynama nad Bohemkou objektivem Jana Škrleho

4. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ V prvním zápase nadstavby Fortuna ligy ve skupině o záchranu hostili českobudějovičtí fotbalisté soupeře z pražského Ďolíčku a připsali si tři body za gól v nastaveném čase.

Naději na záchranu v lize dvěma góly rozfoukal Vincent Trummer

4. 5. 2024 | V úvodním duelu nadstavbové skupiny o záchranu v I. lize fotbalisté Dynama díky dvěma gólům obránce Vincenta Trummera vydřeli v sobotu doma tři veledůležité body za vítězství 2:1 nad Bohemians Praha. Ten druhý přitom rakouský mladík vstřelil v páté minutě nastaveného času!

Drama hned na úvod nadstavby. České Budějovice se odlepily ze dna tabulky

4. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala v sobotu třemi zápasy v šestičlenné skupině o záchranu. České Budějovice přemohly Bohemians 2:1 a odlepily se ode dna tabulky. Poslední je Zlín, který prohrál 0:2 v Pardubicích. Jablonec udolal Karvinou 3:2 gólem v 96. minutě.

OBRAZEM: Roudenská fotbalová patnáctka vyloupila strakonický Junior

4. 5. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ V divizní fotbalové soutěži starších žáků U15 došlo na jihočeskou konfrontaci. Do Strakonic zavítal celek Malše Roudné a nakonec si odvezl tři body.

Pokud nebudou hráči bojovat, body nezískáme, zlobil se katovický Trenér Vašica

4. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ Pátá porážka v řadě a čtvrté utkání v řadě bez vstřelené branky. To je bilance posledních zápasů katovických fotbalisů v divizi. A k tomu posun tabulkou směrem dolu. Tentokrát Katovičtí prohráli v Komárově.

Zbyněk Sýkora vnímá plavání jako jeden z klíčových českých sportů

4. 5. 2024 | Jihočeský kraj se stává důležitým centrem pro rozvoj parasportu v ČR. Předseda Českého paralympijského výboru Zbyněk Sýkora ocenil podmínky a význam města Jindřichův Hradec pro paraplavání.

Hradečtí fotbalisté i bez tří opor obrali favorizovaný Sokolov

4. 5. 2024 | Jindřichohradečtí fotbalisté v 25. kole divize remizovali se Sokolovem 1:1 a nadále si drží pozice v klidném středu tabulky.

Santal jihočeská golf senior tour již má odehrány dva turnaje

4. 5. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Patnáctý ročník Santal jihočeské golf senior tour odstartoval v polovině dubna turnajem v Pyšelých. Celkem selý seriál čítá 19 klání na jihu Čech, ale i Rakousku či na Vysočině.

OBRAZEM: Domažlice vyloupily Písek domácí snížili až v nastavení

4. 5. 2024 | /FOTOGALERIE/ Fotbalisté Písku hostili v dalším kole Fortuna ČFL v páteční večerní předehrávce druhý tým tabulky, Jiskru Domažlice. Všechny tři body se stěhovaly na západ Čech.

Rutta a Kondelík bojují o mistrovství světa. Stanley cup přivezl i Neckář

4. 5. 2024 | V boji o místo v nominaci na hokejové MS se čeští hráči připravují na další zápas. Obránce Jan Rutta a útočník Jáchym Kondelík mají šanci ukázat své dovednosti proti Švédsku. Připomeňte si na videu, jak Ruttu vítali v Písku, kam přivezl slavný Stanley cup.  

Úřední zprávy z Jihočeského KFS

3. 5. 2024 | Finále krajského kola Českého poháru Třeboň – Semice by se mělo hrát ve středu 29. května na Střeleckém ostrově.

Nebyla to náhoda, Zdeněk Šmejkal přebírá Jihostroj České Budějovice

3. 5. 2024 | Volejbalový Jihostroj České Budějovice oznámil jméno nového trenéra pro nadcházející sezonu. Zkušený Zdeněk Šmejkal se vrací do české extraligy, aby navázal na své předchozí úspěchy a přivedl tým k dalším vítězstvím.

Tohle je výzva, Jihočech Martin Štrba přebírá špičkový slovenský klub Zvolen

3. 5. 2024 | Jako hráč slavil dvakrát extraligový titul v pražské Spartě, teď se snaží prosadit jako trenér. A úspěšně. Jihočech Martin Štrba (48 let) se i v této roli posouvá neustále dopředu. Uplynulou sezonu dokončil v Humenném, pro příští ročník sáhl po jeho službách jiný slovenský extraligový klub ambiciózní Zvolen.

Hokejisté Motoru zahájili letní přípravu, v srpnu je čeká turnaj ve Švýcarsku

3. 5. 2024 | Měsíc si odpočinuli a už jsou zase v plném zápřahu. Hokejisté Banes Motoru České Budějovice se sešli v Budvar aréně, dokončili funkční testy a od pondělka zahájí ostrou letní přípravu na další extraligový ročník. „Chceme být dobře připraveni,“ ujistí trenér Ladislav Čihák.

Rošády v Dynamu. U gólmanů je Kučera, Sladký, Hák a Dejanovič jsou v béčku

3. 5. 2024 | Dynamo prochází změnami v realizačním týmu i hráčském kádru před finálovou fází sezony. Cíl je zajistit úspěch v boji o záchranu. Změna majitele se rýsuje s koncem sezony. 

Nohejbalisté jdou do boje. Třeboň na hřišti Dynama

3. 5. 2024 | Připravte se na souboj jihočeských nohejbalových týmů, který slibuje napínavé momenty a soupeření generací. Dynamo České Budějovice vyzve Třeboň v druholigovém derby, jež oživí sportovní vášeň v regionu.

Student Mikuláš Hovorka do NHL. Vysoká škola a hokej? Jde to

3. 5. 2024 | Mikuláš Hovorka, talentovaný obránce z Českých Budějovic, si splnil sen a zamířil do NHL. Před odletem na Floridu se rozpovídal o své cestě za úspěchem, která nebyla jen o hokeji, ale i o studiu na prestižní FTVS.



Zpravodajství ČeskéBudějoviceDnes.cz

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. Sázejí na to, že pak napadený člověk ztratí ostražitost a vyzradí své citlivé ...

Opilý řidič naboural šest zaparkovaných vozidel a na čerpací stanici rozlil benzín

Prachatice - Dopravní policisté zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, ze kterého je podezřelý 38letý ciz ...

Výstava Keltové na jihu Boiohaema se představí v Jihočeském muzeu

Nová výstava Jihočeského muzea Keltové na jihu Boiohaema představí od 8. května 2024 návštěvníkům archeologické doklady Keltů v jižních Čechách, tj. v ...

Cizinec při dopravní kontrole předložil padělaný řidičský průkaz

České Budějovice - Policisté z oddělení hlídkové služby České Budějovice v úterý 23. dubna 2024 dopoledne zastavili při běžné dopravní kontrole na čes ...

Jihočeši posílají do soutěže Adapterra Awards 8 projektů z regionu

První tropický den tohoto roku přišel o dva měsíce dřív, než je obvyklé. Přesně to je ukázkou extrémů počasí, které nás v budoucnu čekají a které nás ...



Neděle 5.5.2024
Jihočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes